Articles

Maria Teresa Balcells i Llastarry

CARTELL M Teresa Balcells L'any 2012 s'escauen els cent anys dela naixement de Maria Teresa Ballcells i Llastarry. Filla del mestre Joan Balcells i Garcia, fundador de l'Orfeó Gracienc, dedicà tota la seva carrera professional a la música i, especialment, a l'entorn de l'Orfeó Gracienc. En aquest sentit fou pianista acompanyanant d'assajos de l'Orfeó, professora de piano i solfeig a l'escola de música del mateix Orfeó de la qual en sortiren deixebles seus que esdevingueren pianistes professionals. També desenvolupà una carrera de pianista acompanyant de nombrosos instrumentistes, tant instrumentals com, sobretot, vocals.

L'Orfeó Gracienc vol retre homenatge a una dona que sense cap mena de dubte fou un referent a casa nostra en l'àmbit musical.

 

Material dels actes realitzats:

- Audiovisual presentat durant l'acte institucional

- Breu biografia sobre Maria Teresa Balcells

- Programa de ma del concert d'homenatge 
 

Amb el suport

              

Ordre TSF/115/2018 de GarantiaJuvenilFons Social Europeu per la qual s'aproven les bases regularitzadores per la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.