Presentació

Cor d'Antic Cantaires

20101219 Nadal AnticsOrfeo 2010

El Cor d'Antics Cantaires és una de les agrupacions corals de l'Orfeó Gracienc. Dins de la família del cors de l'Orfeó Gracienc desenvolupa un paper concret dins el cant coral a l'entitat. Es va formar l'any 1996 pel Mestre Antoni Pérez i Simó, quan es va jubil·lar de la seva tasca de director de l'Orfeó Gracienc.

Aquest jove cor, a més d'oferir els tradicionals concerts de Nadal a la seu de l'Orfeó, ha actuat durant el seus ja quinze anys d'existència en diversos escenaris de Barcelona i altre poblacions de Catalunya. Interpreta bàsicament cançons tradicionals catalanes i altre obres, com la Cantata Nadalenca, composta expressament per al Cor d'Antics Cantaires per Antoni Pérez i Simó. L'estrena d'aquesta peça musical tingué lloc al gener de 2005, arran del centenari de l'Orfeó Gracienc, poc abans de la mort del Mestre.

A la primavera del 2005, El Cor d'Antics Cantaires de l'Orfeó Gracienc passa a ser dirigit per Esther Palacios. El cor ha anat incorporant nous cantaires des de la seva creació, en un grup on el bon ambient i la companyonia són senyera.

Trobada corals Gràcia 2008

Podeu obtenir més informació a la secretaria de l'Orfeó Gracienc: als nostres locals del carrer Astúries, 83, al telèfon 93.237.43.02, o per correu electrònic: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 
 
>> Inici Escola Coral Cor d'Antic Cantaires Presentació