Laia Santanach i Paul Perera

Laia Santanach, director Cor Jove

DIRECTORA

Laia Santanach i Vallvé estudia direcció amb Josep Vila i Casañas i tècnica vocal amb Lluís Vilamajó. És titulada professora superior de flauta travessera pel Conservatori Superior de Música de Barcelona, llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona i en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

A més a més de dirigir Roig Korai de l'Orfeó Gracienc, cor de noies, Laia Santanach és directora del cor de cambra GAC de Barcelona, el cor Tessàlia de Barcelona i la coral La Fuga. També ha dirigit el cor jove de l'Orfeó Gracienc i el cor Trobada (juntament amb Ariadna de Casacuberta) i del cor de liles del Cor infantil de l'Orfeó Gracienc, Coloraines.

Ha realitzat cursos de formació en direcció coral amb Johan Duijck, Martin Schmith, Néstor Andrennacci, Christian Grube, Wener Pfaff, Javier Busto, Vasco Negreiros i altres impartits per la FCEC. Igualment ha rebut formació de cant i tècnica vocal amb Oriol Rosés, Cristina Sebastián.  Ha format part del Cor de Noies de l'Orfeó Català dirigit per Lluís Vilamajó, del Cor Femení Voxalba dirigit per Elisenda Carrasco i del Cor de Cambra de Diaula, també sota la direcció de Lluís Vilamajó. Actualment organitza i canta als projectes de Fònics 2.0.

SOTSDIRECCIÓ I PIANO

Paul Perera i Arguedas acaba el grau mig LOGSE amb la professora Mª Carme Poch al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona (CSMMB) aconseguint el premi d’Honor de piano, i el grau superior l’ Escola Superior de Mùsica de Barcelona (ESMUC) amb la professora Mª Jesús Crespo, llicenciant-se amb matrícula d’honor. Actualment està cursant un postgrau amb el professor Luiz de Moura Castro. 

Ha rebut classes i consells de pianistes i professors de cambra com: José Angel Gonzalez, Margarida Serra, Alain Motard, Pierre Reach, Antoni Besses, Vladik Bronewetski, Emilio Molina, Gennady Dzubenko, Guillermo Gonzalez, Manuel Ituarte, Peter Bithel, Carles Marquès, Luiz de Moura Castro, Brigitte Meyer, Quartet Casals, Charles Tunnell, Francisco Poyato i Assumpta Mateu.

A part de la seva activitat docent i concertística com a pianista i sotsdirector de Roig Korai de l'Orfeó Gracienc, Cor de noies, és director al Cor infantil de l'Orfeó Gracienc "Coloraines" i dirigeix els Cors infantils i la Coral del Teatre Clavé de Tordera. Ha estat també pianista del Cor Jove de l'Orfeó Gracienc.

 
 
>> Inici Escola Coral Cor de Noies - Roig Korai Mestres Directors