El bar de l’Orfeó

bar orfeo 20101129

Plec de condicions per a la gestió del bar de l'Orfeó Gracienc.

Un cop finalitzades les noves instal·lacions del bar de l'Orfeó Gracienc, ara és el moment que totes aquelles persones interessades en dur-ne la gestió ho puguin fer. Només cal que us descarregueu les condicions clicant aquí.

El “Bar de l’Orfeó Gracienc” és un dels punts de trobada de tota la gent de l'entitat així com també de tots aquells nouvinguts que comencen a descobrir la nostra entitat. Un punt de contacte i caliu com només poden oferir les entitats culturals. Pares i mares dels infants, la gent que canta, que balla, que fa teatre...tots hi troben el seu moment al bar.

El Bar de l’Orfeó disposa de varies sales o espais per a activitats o esdeveniments diversos, ideals per a sopars de grup o festes d’aniversari.

Ben aviat podreu trobar en aquest web informació acurada sobre el bar, les seves activitats i les possibilitats que s'obren. Per fer un tastet de l'ambient...no us perdeu aquesta fotografia...

                                 
Mentrestant, podeu obtenir més informació a la secretaria de la Fundació Orfeó Gracienc: als nostres locals del carrer Astúries, 83, al telèfon 93.237.43.02, o per correu electrònic: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 
 
>> Inici Serveis El bar de l’Orfeó